Nejnovější recenze ze sekce Těhotenské a kojící polštáře
Super polštář. :) Doporučuji
Skladný a lehký
- Nepotí se malé hlava při krmení.
Super věc. Malé se potoka hlavička když jsem jí měla opřenou o ruku při krmení. Problém vyřešen! Super!
- Žádný
- skvělý produkt
- Lepší materiál než modrý úplet a jako modrá nma to moc nepřišlo.
- Nepřijde mi to jako modrá jinak fajn
- praktická pomůcka
Spokojena
- Kvalita
- Velikost
- Zpracování
Skvělý polštář. Veliký - jde použít jako těhotenský na spaní, také díky přešití a skladu jako opěrka, nebo kojící polštář. Vypadá velice kvalitně, jak provedením, tak náplní. Pěkně ušitý. Nepřeberné množství potahů, které se dají dobře sundat a prát. Celkově jsem velice spokojena a mohu doporučit.
- Kvalita
- Velikost
- Měkkost
- Pratelný potah
Skvělý polštář. Veliký, takže je pohodlný, uprostřed přešitý, takže jde použít i jako opěrka, nebo kojící polštář. Výplň vypadá také dobře, potah snadno sundatelný a pratelný. Na výběr je také velké množství povlaků. Celkově svým provedením vypadá polštář kvalitně - jako poctivá práce. Jsem moc spokojena.
- Potah se dá vyprat a je z bavlny, případně se může doobjednat jiný + přehyb na polštaři, že rázem máte polštář kojící, je skvělý nápad.
- Příjemný.
- Potah lze snadno sundat a vyprat.
- Jednoznacne “must have”. V tehotenstvi jsem bez nej uz neusla, protoze jinak me hrozne bolely kycle. Obcas uzivam pri kojeni, aby se maličká nepřevalila na zádička. Hlavni funkci po porodu je, ze slouzi mimi jako mantinel do postylky.
- Bila barva neni uplne prakticka.
- Velký, hezký, příjemný polštář v praktickém balení. Jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna tento
- Pevný materiál
- Dobra kvalita latky.
- Pro me bylo dulezite ze bych polstar nemel zadne vune
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »