Nejnovější recenze ze sekce Těhotenské a kojící polštáře
- Výborný polštář, krásně se na něm sedí. Kvalitní provedení
- vyhovuje výškou pro kojení
- je dostatečně pevný a nepropadá se
- současně dokáže podpírat bolavá záda
- Potah z bavlny
- Krátký
- Tvrdý
- Nepohodlný
- Na spaní nevhodný
- Není možnost výplň přidat nebo ubrat.
Nedoporučuji. Vrátila jsem jej zpátky. A na vrácení peněz jsem čekala více jak 1 měsíc, přitom na e-shopu píšou vrácení do 14 dnů!
- Příjemný, cena, kvalita
S kojícím polštářem jsem se poprvé setkala v porodnice. Hned jsem si ho oblíbila a objednala domů. Teď jej používá celá rodina. Rozhodně must have pro každou maminku. ☺️
- Kvalita
Koupil sem toto céčko přítelkyni, sám bych v tom nejradši spal
- pohodlný
Ještě jsme nezkoušeli
vyhovuje, hezký potah
- super pro novorozence
Zatím jsem ještě nepoužila
- Dostatečně velký, pohodlný, duté vlákno netlačí, nešustí. Výhodou je pratelný potah.
Koupila jsem i náhradní pratelný potah a náhradní výplň. Polštář mám teprve týden, takže zatím jsem nepotřebovala ani jedno, ale určitě se bude hodit. Náplň, která přišla přímo v polštáři je dostatečného objemu. Polštář se dál velmi pohodlně použit i jako podložení pod nohy při spaní na zádech.
- Vkusný vzorek
- Kvalitní materiál
- Poněkud bledý vzor
Hledali jsme ke koupenému polštáři další povlak pro možnost výměny např. při praní. Zvířátka jsou vždy vítána, ale jiné vzory byly buď jen s málo výraznými zvířátky, která novorozenec nerozpozná (čápi, jinak pěkní ) nebo nevkusné "disney" barvy. Tento výběr je kompromisem.
- Dva bavlněné povlaky, do vnitřního lze doplňovat
- Pěkný, výrazný vzor pro chlapce
- Tvar ozkoušen výrobci v praxi
- Vyšší cena daná asi ruční výrobou v menším počtu kusů
Přilákal mě velký rozměr a výrazný vzorek, to, že výrobce hledal co nejlepší tvar a praktické použití, možnost docpání materiálu. Kontrastní vzorek jistě zaujme i novorozence.
- za mne kuličková výplň, která je trochu tužší takže se dítě v polštáři neztratí
- díky tužší výplni příjemně podporuje zádovou část při opření
- sundavatelný pratelný potah v ceně
- možnost regulace kuliček, buď ještě doplňit ale určitě není třeba, spíš pro někoho lépe když může ubrat
- při položení dítěte nebo opření krásně drží tvar
- na koncích možné spojit knoflíkem
- sovičky krásný design
- nemožné praní kuliček
Perfektní oporou a pomůckou pro těhotné maminy a kojící. Mimču dává dobrou oporu a nemusí být strach, že dítě do polštáře zapadne, nebo že bude příliš nízko. Krásně drží tvar a dělá tak i dobrou oporu pro záda kojící mamině. Za mne velice povedený výrobek a kord v kuličkové podobě. Kuličky nijak rušivé nejsou, moc nešustí, když už je dítko v poloze a bumbá tak není polštář nijak slyšet. Za mne lepší volba než měkčí verze z dutého vlákna. Jinak ano, díky tomu že kuličky jsou tužší a je opravdu plně naplněn obsah, tak není vhodný na spaní, ale pokud někdo chce oporu hlavně pro kojení, tak určitě kuličková verze je top řešením. Já rozhodně polštář doporučuji, též využívám.
- potřebná věc do postylky
super
Výrobce na obalu polštáře, stejně jako prodejce na webu, uvádí délku polštáře 260 cm, ale je stěží tak poloviční. Bylo to vidět na první pohled, když jsem balíček rozbalila, takže mi přijde divné, že to prodejce nevidí a uvede mylnou informaci na webu. Vzhledem k výši poštovného nebudu reklamovat, ale spokojená nejsem.
- Lehký, drží tvar, krásný vzor.
- Ideální pro kojení a uspávání miminka.
Možná se časem objeví žmolky, ale to se dá snadno odstraniť odžmolkovačem.
- Kvalitní těhotenský polštář. Neměnila bych.
- Okamžitá úleva od bolesti zad
Za mě absolutní “must have” těhotné ženy. S produktem jsem maximálně spokojená a vřele doporučuju!!! V noci jsem trpěla bolestmi zad a to že těhotenský polštář zabere hned první noc na 100% mě úžasně překvapilo. Jsem ráda, že jsem se pro polštář rozhodla ikdyž mi těhotné kamarádky říkaly, že je to zbytečnost. Pro ty které trpí bolestmi to zbytečnost rozhodně není! S koupí neváhejte, za mě TOP produkt!
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »