Nejnovější recenze ze sekce Těhotenské a kojící polštáře
- Moc pěkné provedení
- Pohodlný
Polštář je super, pohodlný, a určitě ho nebudu používat jen v těhotenství ale i potom
- Kvalitní zpracování
pohodlný, nešustivá výplň, možnost výplň odebrat nebo přidat dle potřeby takže za mě top
- Krásný vzor
- Příjemná látka
- Rychle se slehl
- Náplň se posouvá do stran a vznikají volná místa
- Je to na koupení nového polštáře po 5 měsících
Naprosto super polštář, na spaní, kojení, možná udělat z něho hnízdo pro dítě. Koupila jsem to pro sebe, ale i moje dvouletá dcera spí ve hnízdě.
- příjemný materiál
- hezký vzor a barvy
- opora v lehu pro bříško v těhotenství
- nedostatečně pevná výplň
Zatím používám jenom v těhotenství. Dobrý ke spaní, podpora pro bříško. Bohužel trochu nepraktické - pokud nejste spáč na jednom boku, ale potřebujete se v noci převalit z jedné strany na druhou, je v polospánku těžší "vymotat" polštář zpod peřiny a přemístit ho na druhou stranu. Příště bych si na daný účel asi raději koupila kratší variantu.
Výplň se rychle setřásla ke koncům a uprostřed je polštář příliš měkký, výplň se těžce přesouvá zpátky.
- Kvalitní materiály
- Jedinečný produkt
Velká spokojenost.
- Kvalitní materiály
- Jedinečný produkt
- Dostatečně dlouhý i na vysokou postavu
- Pohodlný na ležení během dne i v noci
- V těhotenství skvělý pomocník
Tvar polštáře umožňuje ležet střídavě na obou bocích, skvěle podloží bříško i oblast mezi koleny. Na zádech se na něm ale ležet moc nedá, hlava je příliš sklonena na bradu, ale myslím, že na ležení na zádech ani není určený - navíc v pokročilém těhotenství se ležení na zádech nedoporučuje. Jinak je opravdu výborný a za sebe jej mohu jen doporučit.
- Praktický
- Hezký design
- Pratelný potah
- Super cena
- konečně se jako těhule vyspím a využiju i jako kojící polštář
Scamp Těhotenský polštář tvar U Little Heart Grey
Přidáno: 19. května 2023
(naposledy upraveno 19. května 2023)
Zakoupeno v Pilulka.cz
Na můj vkus příliš tvrdý, ale snadno jsem to vyřešila odebráním trochy výplně. V těhotenství, kdy už nejde spát na břiše, splnil očekávání a spaní na boku je hned pohodlnější. V poměru cena/výkon jsem velmi spokojená.
- Vhodný na cesty
- Lehký, praktický
- Velikost
- material
- hmotnost
Kdyz vas mrnousek potrebuje lezet trosku zkopce. Tak tohle je idealni velikost. Dobry uhel, rozmery akorat na podepreni tela. Prenaseni sem a tam v pohode.
Kvalitní zpracování, vyvýšení miminka je dobré :-)
- Kvalitní výrobek
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »