Nejnovější recenze ze sekce Těhotenské a kojící polštáře
- pohodlně se s polštářem spí
- zabírá hodně místa, ale s tím jsem počítala
- délka
- příjemný materiál
- neslehne se
- tenčí než například PES kuličkové kojící polštáře
Velice kladně hodnotím délku polštáře. Podloží mi hlavu, bříško a mezi nohami si ho zahnu až jako podpěru zad.
S polštářem jsem velmi spokojená. Používám ho na spaní jako oporu za záda a je to úleva. Jsem v 6.měsíci těhotenství a začala jsem spát více na levém boku. Bez něj je to mnohem těžší "se tam udržet" celou noc, ale polštář mi dělá skvělou oporu, takže je teď spaní mnohem pohodlnější. Tvar C funguje výborně, při mé výšce 170cm je tak akorát. V budoucnu ho chci používat i při kojení.
- super věcička pro těhotné na podložení bříška
- moc hezký na pohled
- příjemný materiál s možností praní v pračce včetně náplně
- konce se dají svázat a vznikne "hnízdečko" pro miminko
- Velká škoda, že u šňůrek nejsou malé kapsičky, kam by šly šňůrky schovat, když je polštář rozvázaný. Šňůrky se mi při spánku dost pletou.
- Kvalitně ušitý
- Moc měkký
- Špatný tvar
- Zamotává se
- Zabírá moc místa v posteli
Právě tvar do C mě na něm zaujal, ale v praxi je nefunkční. Nutí člověka spát celou dobu v jedné pozici. Nelze se otočit na druhý bok, aniž by člověk nemusel otáčet celý polštář. Při tom se pak polštář ale často kroutí a motá podle podélné osy. je také moc měkký, protože je málo vycpaný.
Krásná zavinovačka. Příjemný materiál, na první potěžkání se mi zdála těžší, ale po rozvinutí to není znát. Ovečkové povlečení je kvalitně ušité a je poznat poctivá práce. Vypadá to, dle zkušenosti nejmladšího člena rodiny, že se v tom spí moc dobře :)
- Super velikost
- Pohodlný
- Vycpaný tak akorát a dá se i doplnit
- Snímatelný potah
- Skvělá cena
Skvělý velký polštář za nejlepší cenu na trhu. Jsem ráda že ho mám, spí se na něm pohodlně, i když tedy zábírá půlku postele :)
veľmi praktický tvar a výplň
- Drží tvar
- Drahý
- Vyrobeno v Polsku
- Ne moc hezké vzory potahů
- Na spaní moc vysoký jak pod hlavu tak pod břicho
Těhotenský polštář jsem si objednala díky dobrým recenzím, těšila jsem se že si nebudu muset pod pupek cpát peřinu a pomůže mi od bolesti zad, ale asi s ním neumím spát :-) Pod hlavou je na mě moc velký, pod břicho ho taky nedám, mezi nohama mi tak nějak vadí... No doufám že ho využiji aspoň později na kojení. Mohli by taky dělat hezčí vzory potahů, není moc z čeho vybírat. A překvapilo mě že je vyroben v Polsku. Jediná výhoda co mě napadla je že drží tvar, ale já bych asi byla radši kdyby se dál splácnout.
Krasny velky kojici polstar za uzasnou cenz
- kvalitní materiál
- pěkně ušité
- krásný design
Určitě doporučuji, se zbožím jsem velmi spokojena.
- velikost tak akorát
- Pohodlný
- Kvalitní materiál
Polštář je z kvalitního materiálu a je velice pohodlný. Plní účel jak pro manželku, která je s ním spokojená, tak pro děti, které na něm odpočívají.
- Hezký, zatím nevyzkoušený
- Používáme každý den už 4 měsíce. A stále jako nový
- výborná věc, zvlášť když miminko se narodilo s váhou přes čtyři kila
- výborně slouží i jako hnízdečko, malý v něm spokojeně usíná
- šetří ruce i záda
- dobrá investice
- dobře zvolená velikost, menší by mi nestačil, mám výšku 173cm
- zatím jsem na žádnou nepřišla
dokolnalé,
odpovídá popisu,
naprostá spokojenost
MIMOUŠEK Kojící polštář MAXI mentolová
Přidáno: 19. května 2020
(naposledy upraveno 19. května 2020)
Zakoupeno v Mimoušek.cz
Velmi praktický a příjemný materiál
- Krásně měkoučký
- Velikost akorát
- Děti i manželka spokojený
- pohodlný, příjemný, bez chemického zápachu
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »