Nejnovější recenze ze sekce Těhotenské a kojící polštáře
- Kvalitní materiál
- Rychlé dodání a dobrá komunikace
- Polštář je opravdu super
- Krásný neutrální motiv
- Příjemný materiál
- Délka
- Je akorát vycpaný je dost jsem spokojená
Na položení ruk u kojeni super.
Kojicí polštáře Matýsek Těhotenský a kojicí polštář Maxi LOUKA černobílá
Marcela Sommerová
Přidáno: 30. listopadu 2020
- zatím používám na spaní a jelikož musím prakticky do porodu ležet - je to nejlepší investice, co jsem pro sebe mohla udělat.
- Super možnost volby výplně, povlaku i velikosti polštáře podle výšky postavy.
- Je to poctivý český výrobek
Jsem spokojená, tenhle polštář s námi už zůstane, protože ani přítel ho nedá z ruky.
Jsem ráda za tuhle pomůcku, konečně jsem se vyspala a přes den nemusím hledat malé polštářky k podložení
Ideální velikost. Krásně ušité. Využití velmi kvalitního materiálu.
spokojenost, velký, měkký, neslehává se
- pratelny obal
- vypada kvalitne
- splnil ocekavani
- Pevny polstar
- Prijemny material
- Hezky vzor
Skvělý polštář, hodně mi ulevil pri bolestech zad
úžasný měkoučký materiál
- pohodlný
- opravdu heboučký na dotyk
- kvalitní materiál povlaku - po vyprání ani používání nepelichá ani se netvoří žmolky, nevytahuje se, zachovává původní velikost
- objemný na skladování
- nelze upravovat množství náplně
- vyšší cena, ta je ovšem vyvážena kvalitou
Polštář je velmi pohodlný, spí se na něm opravdu dobře. Kupovali jsme v 8. měsíci těhotenství, kdy se mi i přes vypolohování druhou dekou stočenou do ruličky a polštářem mezi koleny blbě spalo a budila jsem se mnohokrát za noc. Klasický kojící polštář ve tvaru U mi také nevyhovoval, po usnutí vždycky vyklouzl a putoval po posteli a akorát překážel, než aby pomohl. Ráno jsem bývala nevyspalá, mrzutá a nevrlá. Nakonec jsme se rozhodli zkusit tento určený přímo pro těhotné a investice rozhodně nelituji. Díky tvaru tělo obejme a i po usnutí zůstává tam, kde má. Usnu během chvilky a spím většinu noci, spánek je kvalitnější než předtím. Jeho pořízení rozhodně doporučuji.
objednáno vnučce, skvělá pomůcka
- Splňuje očekávání
- Nepropadá se je tuhý po celé délce
- Dobrá cena za kvalitní produkt
zatím nepoužito,je to dárek
- drzi tvar
- vypln dute vlakno
- moc hluboky pro prumernou postavu
- nejde spojit za zady
Polstar je pro moji postavu moc hluboky.
tj kraje polstare se odlaci od operky (gauce, zidle). Mezi telem a polstarem pak vznika mezera a miminko je potreba pridrzovat, aby nelezelo v dire.
Taky zvedam pri kojeni nohy na spicky, aby byla mala vys, jinak se musim sehnout.
mam 175cm, trika velikosti 38/40, prsa B.
Na kojeni ho pouzivame, ale podruhe bych asi vybrala polstar, ktery se da sepnout za zady, aby medzi trupem a polstrem nebyla dira.
posltar je moc prijemny na dotyk a drzi dobre tvar. Doporucila bych ho spis pro maminky nizsi/ nebo co nosi velikost 40+.
- skvělý materiál
- vše vylepšené skvělým designem
- spíše jako lehátko do košíku
- váží skoro 5kg
- moc těžký
- nedokážu jej při kojení pořádně využít