Poradna Kojicí polštáře


Autor: | Vloženo: 28.05.2015 000 13:28 | Témata: Poradna Kojicí polštáře

Dobrý den, na co si dát při výběru pozor?

  • 28. května 2015 - Odpověď partnera sekce Polstarenakojeni.cz

    Dobrý den, je spousta parametrů, podle kterých je důležité vybírat. Například na co přesně bude polštářek sloužit, kojení, spaní v těhotenství, polohování miminka,...
    Pokud chcete polštářek multifunkční, je lepší vybrat velikost Maxi, která je vhodná jak na spaní v těhotenství, polohování i na kojení miminka. Velikost Standard doporučujeme spíše drobnějším ženám nebo pouze na kojení.
    Další parametr je výplň kojícího polštáře. Matýsek nabízí dva druhy výplně: duté vlákno nebo EPS kuličky. Spíše doporučujeme PES duté vlákno, je příjemnější a nešustí. Pokud ale chcete polštářek, například na polohování miminka jsou EPS kuličky vhodnější. POZOR!! EPS kuličky vždy trochu šustí.
    Použitý materiál:
    Používáme pouze atestované materiály pro děti do 3 let. To je velice důležité, abyste kupovali kvalitní výrobky pro sebe a svou rodinu.
    Pokud budete mít další dotazy, ráda poradím.
    Marcela Sekerková - Kojicí polštáře Matýsek

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
  • 28. května 2015 - Oficiální zástupce obchodu My Brest Friend

    Dobrý den,

    jestli se chystáte kojit - a kojení je hlavní účel koupi polštáře, tak doporučuji pevnější ergonomický kojící polštář, do kterého se nebude miminko propadat. Zaručíte tím správnou polohu miminka vůči prsu a ušetříte si záda, protože se nebudete muset k miminku hrbit.

    My Brest Friend je vyvinutý přímo pro kojení, není multifunkční. Na kojení je perfekní, maminky jsou s ním velmi spokojené. Zvláště má-li maminka počáteční problémy s kojením nebo je-li po císařském řezu. Polštář se dá upevnit kolem trupu v požadované výšce, takže netlačí na jizvu. Navíc vám příjemně obepne a zpevní záda, což klasické polštáře neumí. My Brest Friend používají v i pražských porodnicích.

    Výplň je z jednolitého kusu molitanu, nemusí se doplňovat, neslehá se a nešustí. Pratelný potah je ze 100% bavlny. Všechny materiály jsou atestované. Je to velmi kvalitní a mnohonásobně oceněný výrobek.

    V případě dotazů mě prosím neváhejte kontaktovat.

    Alena Andress - My Brest Friend

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.