Nejnovější recenze ze sekce Kojící polštáře
- velikost
- hezký barevný povlak
- možnost doplnit nebo odebrat výplň
velikost
hezký barevný povlak
možnost doplnit nebo odebrat výplň
doporučuji
- Výborné využití jak pro nejmenší miminka na polohování, tak pro větší miminka při rýmě, nachlazení apod. Prakticky nevyndáváme i s polštářem z postýlky.
Praktický, funkční, cenově dostupný výrobek
- Prozatím využívám jako těhotenský polštář - pohodlný na opření při sezení i na ležení a spánek, pěkný design, rychlá dodávka.
Spokojenost, doporučuji.
- je pohodlný
dobře se na něm spí
JSEM S POLŠTÁŘEM NAPROSTO SPOKOJENÁ
- super materiál,velice příjemný
Válec je vyroben ze super materiálu,který je velice příjemný,má krásné barvy a určitě doporučuji!!!
- v pohodě
- hned se odpáral knoflík:)
používala jsem hlavně na spaní v těhotenství..jako kojící využíván méně..ale taky fajn..
Kojicí polštáře Matýsek Color Mix SLON - kojicí polštář Maxi 215
Ivana
Přidáno: 20. dubna 2012
(naposledy upraveno 20. dubna 2012)
- výplň z kuličkového dutého vlákna a ne polystyrenové kuličky
- možnost upravit si množství výplně
- snímatelný potah
- dostatečná velikost - většina jiných polštářů mi přišla hrozně malá
- kvalitní zpracování - měla jsem trochu strach, aby (mám vzor se žirafami) žirafy neměly třeba "useknuté" hlavy - prostě jak vyjde látka, ale vzor je skutečně hezky vycentrovaný
- lze jej využít ke spaní v těhotenství, kojení i polohování miminka
- žádné
viz výše, nadto velmi rychlé vyřízení objednávky
Kojící polštář Maxi, fleece fialový, 215cm-snímatelný potah, náplň
Rita Liskova
Přidáno: 20. dubna 2012
(naposledy upraveno 20. dubna 2012)
Zakoupeno v Kojící polštáře Matýsek
- Lehky, pritom stabilni ( drzi tvar ), maximalni spokojenost. Opravdu vsestrane pouziti, vse co se uvadi na strankach je pravdive a i kdyz jsem puvodne uvazovala o velikosti standard, jsem rada ze jsem se rozhodla pro vel.maxi, je velmi pohodlny."Matysek" nezklamal a ja ho vsem vrele doporucuji..
- Spis poznamka pro prodejce: Jedine mensi proti co mam je, ze na snimatelny povlak z fleecoveho materialu se vic "chyta" prach atd.Rychleji zmolkuje.. Firma sice nabizi i bavlnene verze povalku, ovsem ty jsou s detskymi motivy a ne vsechny maminky si na tento styl potrpi..takze jsem fleece zvolila zejmena kvuli vzhledu. Ale jak jsem uvedla, tato poznamka je spis pro vyrobce jako nazor..
- velky, prijemny
- -
- Krásný kojící polštář ze 100% dutého vlákna
- Je měkoučký a heboučký
- Dostatečně dlouhý i široký
- Lze dokoupit spoustu variant povlaků v různých barvách a materiálech
- Ocenila bych zapínání na suchý zip místo zavazování.
Krásný polštář pro kojící maminky. Bezvadná varianta pro ty, co nemají rády polštář s výplní kuliček, které šuští nebo kterým nevyhovuje polštář z molitanu nebo polštář s výplní jiného typu.
Velkou výhodou je sundavací, pratelný potah, který můžete zakoupit v různých dekorech i materiálech.
Jediný mínus vidím v zapínání, jsem zvyklá na suchý zip, ale to je subjektivní záležitost. Má to tak většina ostatních polštářů a já jsem se svého bývalého zvyklá na sucháč.
- kvalitní materiál (příjemný, stabilnost tvaru)
- nic jsem neshledala
Lituji, že jsem si ho nekoupila již v průběhu těhotenství - je vynikajicí na spaní - zmírnila se bolest zad :)
manžel si ho také oblíbil - používá ho na sedačce jako opěrku hlavy, malý je též spokojený u prsíčka si na polštáři pohodlně hoví - jen ho to svádí ke spánku :)
Nejdříve jsem litovala, že jsem si nekoupila menší velikost, polštář mne přišel obrovský - ale teď bych neměnila a těch pár cm na víc by nám již chybělo. Ze začátku jsem si nemohla zvyknout na manipulaci a jak malého na polštář pokládat, ale je to jen o zvyk a každý si najde svůj způsob a techniku, která mu vyhovuje a výsledek opravdu stojí za to!
Již jsem doporučila kamarádkám a vřele doporučuji ostatním.
- snímatelný pratelný potah, lehký, ale akorát objemný
- Zatím nevím
Zaujal mne český výrobek. Pratelný snímatelný potah beru jako velkou výhodu. Příjemný na dotek.
- zatim nevyzkouseno a vypada moc dobre
doporučuji
Potah na kojicí polštář Maxi
mikesek1965
Přidáno: 23. března 2012
(naposledy upraveno 23. března 2012)
Zakoupeno v Kojící polštáře Matýsek
- hezký, příjemný
- nenapadá mě žádné mínus
super záležitost pro maminy i miminka
- Úžasná podložka
- Neumím si bez ni v těhotenství spánek představit
- Tvárná ale přitom drží perfektně tvar
- Velice kvalitní
- Výplň není zatím vůbec potřeba doplňovat nebo měnit (5měs.)
- Super opěradlo k telce, na čtení, k notebooku
Naprostá spokojenost, můj nejlepší přítel v těhu :o)
- polštář je praktický, jako jeden z mála splňuje svůj účel,je pevný, dobře drží, nikam neujíždí ani on, ani miminko:),
- pomohl nám vyřešit problém s kojením,
- výhodou je i snímatelný pratelný potah,
Dcerka si zakoupila kojící polštář, takovou zakroucenou žížalu, sice jako těhotné jí vyhovoval,ale pro kojení se ukázal nevhodný, musela ho podkládat dalšími polštáři.Chtěla jsem jí pomoci a našla jsem tyto stránky www.mybrestfriend.cz
Píšou tam samá superlativa takže jsem to riskla a polštář objednala.Byla jsem mile překvapena vstřícností a ochotou internetového obchůdku www.pro-kojení.cz.
Dnes dcerka tvrdí že by bez nej nenakojila:)
Mrzí mě, že jsem ho neobjevila dříve.
Myslím si že tento výrobek ocení hlavně maminky které mají problém s kojením.
velmi dobrá věc pro maminy
- plní svoji funkci,
- je pohodlný,
- příjemný
- cenově dostupný
- nemá snímatelný potah
- v půlce se mi začala oddělovat výplň polštáře
Polštář jsem si vybrala kvůli dostupné ceně. Známým bych ho doporučila, sama jsem jej objednala na doporučení přátel.
- Je to sice teprve pár dní, co jsem se rozhodla pořídit si polštář na kojení, ale už nyní jsem na něm doslova závislá. Ke kojení ho začnu využívat až za cca 3 měsíce,
- zatím je neskutečnou úlevou pro mé rostoucí bříško. Vždy jsem se v noci převalovala,nemohla
- usnout, ale s mým Matýskem spím jak v bavlnce. Jsem opravdu velmi mile překvapena, jak splňuje svůj účel.
- Mohu jen doporučit.
- vyšší cena